Ferdig Preppa:
Garantert julestemning med mindre mas og kjas
Julen er en fantastisk høytid med fokus på sosialt samvær, omtanke og nydelig julemat. Men har den idylliske ideen om juletid blitt spist opp av endeløse handlelister og julestress?
For mange av oss blir to-do listen så lang at vi rett og slett ikke rekker å senke skuldrene og nyte tiden som var utgangspunktet for alt arbeidet.
Mye av juleforberedelsene foregår på kjøkkenet. Vi har en tendens til å skulle lage alt som har et snev av jul i seg, og alt skal gjerne også lages fra bunn.
I REMA 1000 lever vi for gode smaker og råvarer. Derfor har vi laget en produktserie med Ferdig Preppa juleprodukter som frigjør tid, gir mindre stress, og garanterer den samme gode smaken hver eneste gang.
Ferdig Preppa Jul er laget med sous-vide teknologi som bevarer smaken og er serveringsklar på 7-10 minutter.
Trenger kun oppvarming
Slik tilbereder du tilbehøret til julemiddagen
Kålrotstappe
Kålrotstappe passer til de fleste juleretter. Ferdig Preppa Kålrotstappe er fullstappet med søte smaker av friske gulrøtter, kålrot, potet og smør, med en klype salt. Enklere og bedre kan det knapt bli!
Tilberedning:
Trekkes i kjele i emballasjen i ca. 8 minutter



Ertestuing
Ertestuing er en must-have til julematen, og er helt nydelig til lutefisken!
Ferdig Preppa Ertestuing med grønne erter, smør og salt. Helt uten kjas og mas.
Tilberedning: Varmes opp i 7 minutter.
Fløtegratinerte poteter
Her snakker vi skikkelig gode fløtegratinerte poteter, som passer perfekt til lam eller til julebiffen. Kuttet, kokt lett og blandet sammen i en saus av hvitløk og fløte, sånn at du kan hive den rett inn i ovnen.
Tilberedningstid: ca. 30 minutter på 220 grader.
Hvis man vil unne seg litt ekstra kan man strø revet ost på toppen og få en gratineringsflate på potetene.


Mandelpoteter
Mandelpoteter passer ypperlig til julemat! Derfor har vi preppa noen helt klare for deg. Så kan du både servere perfekte poteter og få mer tid til de du er glad i.
Tilberedning: Varmes opp i kjele i ca. 10 minutter.
Vi ønsker alle en god og stressfri julemiddag!

Eple- og bringebærsmoothie
Smaken: Frisk, syrlig og sunn! “Farlig” å ha i kjøleskapet. Kilde til fiber, vitamin B6 og folsyre.
Passer til: Luksusbase til hjemmelaget smoothie. God å drikke alene, og for ekstra kos er det bare å slenge noen frosne bær oppi. Eller hva med müsliblanding, yoghurt og en god dæsj av denne?

Hva har du i smoothien?
Vi spurte REMA 1000s kunder om
deres smoothie-vaner.
Les også

Slik bruker du karse
Slik bruker du karse
Karse er kjent for de fleste. Karse smaker vel så godt på brødskiva som i gryteretter. Den er perfekt som smaksetter i rømmedressinger, dipper og i wok. For mest smak, ha i karsen i slutten av koketiden om den tilsettes i varme retter.
Smak: Karse har en pepperaktig smak.
Hvordan brukes karse: Brukes som den er. Kan også hakkes opp.
Rips med råkrem
Rips med råkrem er en deilig dessert – kremen består av tykk eggedosis blandet med pisket kremfløte. En annen himmelsk munnfull er ovnsbakte pannekake med bringebær.
Du trenger:
3 stk. eggeplomme
3 ss sukker
3 dl kremfløte
ca. 500 g rips
Pisk egg og sukker til eggedosis. Stivpisk deretter kremfløte og vend den forsiktig inn i eggedosisen. Topp ripsene med råkrem og server.
Påskeappelsin med sjokolade
Er dette året for å innføre en ny påsketradisjon? Disse sjokoladeappelsinene er perfekte for påskebålet, og en sikker favoritt.

– Hver gang vi feirer noe, lager vi dette
Familien Bøe Hosen prøvebaker pavlova. Det skal jo bli perfekt.
Rydd plass til grønnsakene på grillen
Grilling er så mye mer enn store kjøttstykker og marinade.
Her er tipsene for deg som vil prøve grønt på grillen.