Vi ble med familien Eskeland hjem på grill
Ferdig kutta
Med Ferdig Preppa har vi kuttet og vasket grønnsakene for deg, så det er bare tømme alt rett i woken. I wok-posene får du ulike kombinasjoner av knasende sprø grønnsaker som passer perfekt til å bli lynstekt i en varm wok eller stekepanne. Én pose holder til to-tre rause porsjoner, og du slipper å sitte igjen med masse grønnsaksrester.
Alt går i woken
Det beste med wok er at du kan ha i så mye forskjellig. Med Ferdig Preppa grønnsaker som utgangspunkt, kan du variere i det uendelige og få brukt opp rester du har liggende i kjøleskapet eller i frysen.

Tips til hva du kan bruke:
• Grønnsaksrester (sopp, løk, kål, paprika o.l )
• Fryste grønnsaker som erter og bønner
• Hermetikkrester med mais, bønneskudd o.l
• Strimlet kjøtt fra gårsdagens middag
• Reker eller scampi
• Stekt laks i biter
• Tofu i terninger
• Cashewnøtter

En base på tre ingredienser
Hvitløk, chili og ingefær blir ofte brukt i asiatisk matlaging, og gir woken en ekstra snert. Det beste er å begynne wokingen med å frese dette på høy varme før du har oppi resten av grønnsakene.
Serveringstips

De lynstekte wok-grønnsakene kan serveres ved siden av et stykke fisk eller kjøtt, gjerne med jasminris til. Du kan også gjøre grønnsakene til en rett i seg selv ved å tilsette litt ekstra protein, som for eksempel nøtter, kjøtt eller tofu. Å blande inn kokte nudler er også et smart alternativ hvis du vil ha en superrask og enkel middag.


Friske urter som koriander og mynte er digg å ha oppi rett før servering.
Pimp med sauser! Med et utvalg av asiatiske sauser i kjøleskapet er det enkelt å trylle frem en god middag.
Posene med Ferdig Preppa finner du i kjøledisken hos alle REMA 1000 butikker.
Les også
Påskeappelsin med sjokolade
Er dette året for å innføre en ny påsketradisjon? Disse sjokoladeappelsinene er perfekte for påskebålet, og en sikker favoritt.

– Hver gang vi feirer noe, lager vi dette
Familien Bøe Hosen prøvebaker pavlova. Det skal jo bli perfekt.
Rydd plass til grønnsakene på grillen
Grilling er så mye mer enn store kjøttstykker og marinade.
Her er tipsene for deg som vil prøve grønt på grillen.