Triangle, Gesture, Rectangle, Font, Line

Double-click to select video

Frokost på sengen

Gled noen med

Det finnes nesten ingen dårlige anledninger for å servere frokost på sengen til noen du er glad i. Her er oppskriften på en alle tiders morgen!

Er du nyforelska? Feirer du jubileum?
Skal mammaen i familien få litt ekstra oppmerksomhet?

Med disse deilige bringebærmuffinsene gir du noen en lang, søt og deilig start på dagen.

Slenger du på et håndskrevet kort og stearinlys i tillegg, er du sikret suksess.

Dette må til:
• En litt tidlig vekkerklokke
• En bukett med blomster fra REMA 1000
• Et stearinlys
• Nestekjærlighet
• Favorittkopp med te eller kaffe

Og ikke minst, muffinsene:
• Mel
• Olje
• Bringebær
• Bakepulver
• Natron
• Sukker
• Kefir
• Vaniljeessens
• Egg

Og så var det kremen, da:
• Fløte
• Melis
• Bringebær

Frokost på sengen
Du trenger:
En litt tidlig vekkerklokke • En bukett med blomster fra REMA 1000 • Et stearinlys • Nestekjærlighet • Favorittkopp med te eller kaffe
Muffins
Du trenger:
Mel • Olje • Bringebær • Bakepulver • Natron • Sukker • Kefir • Vaniljeessens • Egg
Krem
Du trenger:
Fløte • Melis • Bringebær

Slik begynner du:

• En litt tidlig vekkerklokke

• En bukett med blomster fra REMA 1000

• Et stearinlys

• Nestekjærlighet

• Favorittkopp med te eller kaffe

Og her er muffinsen:

• 150 gram sukker

• 1 egg, romtemperert

• 60 gram nøytral olje

• 1 ss vaniljeekstrakt

• 300 gram kefir

• 200 gram hvetemel

• ½ ts bakepulver

• ½ ts natron

• ½ ts salt

• 175 gram bringebær + 3 ss mel

• 12 bringebær til pynt

Food, Tableware, Cake, Ingredient, Plate, Fruit, Recipe, Dishware, Cuisine, Cream
  1. Varm ovnen til 175 grader og gjør klar en panne med 12 muffinsformer.
  2. Visp sammen sukker, egg, olje, vanilje, kefir i en bolle til det blir en glatt blanding.
  3. Bland sammen bakepulver, natron og salt og rør det forsiktig inn i den våte blandingen. Pass på å ikke røre mer enn nødvendig, da risikerer du at muffinsene blir kompakte!
  4. Strø mel over bringebærene og vend dem forsiktig inn i røren, pass på så du ikke «sprekker» dem.
  5. Fyll røren muffinsformene og stek i 18-22 minutter.
Food, Tableware, Dishware, Drinkware, Ingredient, Plant, Recipe, Wood, Serveware, Cup

Tips!
For å unngå at bærene synker ned i bunnen av kakene, kan du vende dem forsiktig i hvetemel før du har dem i røren.

Og så var det kremen, da:

• 1 pakke kremfløte

• En håndfull bringebær

• 1 ss sukker (eller mer hvis du vil ha den søtere)

Baked goods, Staple food, Tableware, Ingredient, Recipe, Plate, Cuisine, Fruit, Cream

Slik gjør du:

Visp kremfløten med sukker til en luftig krem og bland inn bringebærene.

Pynt muffinsene med krem og friske bær.

Selv om bringebær er i sesong på sensommeren, er det mulig å kjøpe bringebær i butikken hele året rundt.

Flere frokosttips:

Frokostvanene varierer fra person til person. Noen ønsker kun en kruttsterk kopp med kaffe, mens andre gjerne ser for seg et koldtbord.

Her er noen enkle oppskrifter du kan bruke som inspirasjon til din frokost på sengen-overraskelse!

Kitchen utensil, Food, Tableware, Dishware, Ingredient, Fruit, Recipe, Cuisine, Dish
Natural foods, Food, Tableware, Plant, Ingredient, Fruit, Recipe, Cuisine, Drinkware, Dish

Havregrøt med bær

Topp grøten med det du liker av bær, nøtter og frukt!

Chiapudding med bær og mandler

I denne oppskriften har vi laget
chiapudding med bær og mandler.

Kitchen utensil, Natural foods, Food, Tableware, Dishware, Ingredient, Fruit, Recipe, Plate, Strawberry

Oppskrifter på smoothie bowls

En fargerik smoothie bowl er perfekt å lage til frokost, lunsj eller som dessert.

Skal du feire utendørs?

Slik baker du eple med kesam på bålet!

Enten du skal på en lang eller kort tur, på ski eller til fots, er det alltid populært når du steller i stand et skikkelig bål i rastepausen. Noen medbragte vedkubber og en fyrstikkeske kan være nok til å heve turgleden fra god til bedre! 

Samtidig er bålet også et kjempeegnet sted for tilberedning av mat. Vi er allerede kjent med grilling av pølser og marshmallows, men har du noen gang forsøkt deg på en bakt eple på bålet? Litt grønnere, litt sunnere, og litt mer spennende!

Natural foods, Rectangle, Fruit, Plant, Font, Liquid, Handwriting

Norske
fruktvaner

Vi spurte REMA 1000s kunder om
deres fruktvaner


Leaf vegetable, Staple food, Plant, Ingredient

Slik bruker du karse

Slik bruker du karse

Karse er kjent for de fleste. Karse smaker vel så godt på brødskiva som i gryteretter. Den er perfekt som smaksetter i rømmedressinger, dipper og i wok. For mest smak, ha i karsen i slutten av koketiden om den tilsettes i varme retter.

Smak: Karse har en pepperaktig smak.

Hvordan brukes karse: Brukes som den er. Kan også hakkes opp.


Rips med råkrem

Rips med råkrem er en deilig dessert – kremen består av tykk eggedosis blandet med pisket kremfløte. En annen himmelsk munnfull er ovnsbakte pannekake med bringebær.

Du trenger:

3 stk. eggeplomme
3 ss sukker
3 dl kremfløte
ca. 500 g rips

Pisk egg og sukker til eggedosis. Stivpisk deretter kremfløte og vend den forsiktig inn i eggedosisen. Topp ripsene med råkrem og server.

Cookies        Personvern

Påskeappelsin med sjokolade

Er dette året for å innføre en ny påsketradisjon? Disse sjokoladeappelsinene er perfekte for påskebålet, og en sikker favoritt.

Food, Tableware, Kitchen, Recipe, Cooking

– Hver gang vi feirer noe, lager vi dette

Familien Bøe Hosen prøvebaker pavlova. Det skal jo bli perfekt.

Natural foods, Staple food, Chili pepper, Public space, Plant, Green, Ingredient, Spice, Cuisine

Rydd plass til grønnsakene på grillen

Grilling er så mye mer enn store kjøttstykker og marinade.
Her er tipsene for deg som vil prøve grønt på grillen.

Har du lest disse?