Guacamole
Ferdig Preppa
Er du en av de som elsker guacamole, og ikke egentlig synes tacoen er komplett uten?
Er du også en av de som blir nødt til å nedprioritere den på grunn av kostnader eller tid?
Her er løsningen:
Ferdig Preppa Guacamole er i butikk, fersk og uten konserveringsmidler. Og den er knallgod!
Ingenting er så norsk som en meksicansk aften rundt middagsbordet. Tacomiddagen har blitt en institusjon i norske hjem, og fler og fler velger å benytte seg av det lille ekstra når de serverer middagen.
Med årene har vi lært oss å like og å lage ananassalsa, mangosalsa og guacamolen. Sistnevnte brukes også som en velkjent dip til potetgullet som kommer utover fredagskvelden.
Ferdig Preppa Guacamole er en frisk og digg guacamole, laget med 95% fersk avokado. Smaken er naturlig og passer perfekt til både middag og snacks. Den sparer deg for tid og penger, og er helt på høyde med den «Guaccen» du lager selv. Tør vi påstå.
Ferdig Preppa Guacamole


Det meste av ferdig guacamole som selges i dag er enten fryst eller varmebehandlet. Med Ferdig Preppa Guacamole har vi lånt konserveringsteknikker fra juice-industrien, slik at vi oppnår den ferske og naturlig gode smaken.
Les også
Galiamelon
Galiamelonens fruktkjøtt er saftig, søtt og forfriskende. Som andre sukkermeloner, passer galia svært godt sammen med spekemat, fisk og salater.

Norske
fruktvaner
Vi spurte REMA 1000s kunder om
deres fruktvaner

Slik bruker du karse
Slik bruker du karse
Karse er kjent for de fleste. Karse smaker vel så godt på brødskiva som i gryteretter. Den er perfekt som smaksetter i rømmedressinger, dipper og i wok. For mest smak, ha i karsen i slutten av koketiden om den tilsettes i varme retter.
Smak: Karse har en pepperaktig smak.
Hvordan brukes karse: Brukes som den er. Kan også hakkes opp.
Rips med råkrem
Rips med råkrem er en deilig dessert – kremen består av tykk eggedosis blandet med pisket kremfløte. En annen himmelsk munnfull er ovnsbakte pannekake med bringebær.
Du trenger:
3 stk. eggeplomme
3 ss sukker
3 dl kremfløte
ca. 500 g rips
Pisk egg og sukker til eggedosis. Stivpisk deretter kremfløte og vend den forsiktig inn i eggedosisen. Topp ripsene med råkrem og server.
Påskeappelsin med sjokolade
Er dette året for å innføre en ny påsketradisjon? Disse sjokoladeappelsinene er perfekte for påskebålet, og en sikker favoritt.

– Hver gang vi feirer noe, lager vi dette
Familien Bøe Hosen prøvebaker pavlova. Det skal jo bli perfekt.
Rydd plass til grønnsakene på grillen
Grilling er så mye mer enn store kjøttstykker og marinade.
Her er tipsene for deg som vil prøve grønt på grillen.