Julejuice:

To nye sesongsmaker fra REMA

Nå kommer vår egne juiceserie med to nye sesongvarianter – klementinjuice og eplejuice med smak av kanel og nellik!

De nye herlige juicevariantene fra REMA 1000 er den perfekte kosen i førjulstiden. Start dagen med et forfriskende glass, server en sunn og god velkomstdrink, eller varm dem opp i en kjele og nyt en kopp etter skituren eller til adventskosen om kvelden.

Juicene er kun laget av ferske frukter og de beste råvarene som er tilgjengelig. Ett glass av disse kan gjerne inngå som 1 av 5 om dagen.

Her får du noen flere tips til hvordan du kan nyte dem.

Alcoholic beverage, Coffee cup, Hand, Drinkware, Tableware, Gesture, Drink, Finger

Presset eplejuice med smak av kanel og nellik

Smaken:

Dette er julestemning i et glass! En frisk presset eplejuice med spennende kryddersmak av nellik og kanel, som smaker nydelig både varm og kald.

Passer til:

Sett julestemningen allerede ved frokostbordet. Nyt denne juicen rett fra flasken, eller bruk den til å piffe opp smoothien din. Eller hvorfor ikke blande en skvett i havregrøten?

Eplejuice med smak av kanel og nellik kan også gjerne varmes opp i en kjele, og serveres som gløgg til julekosen eller en varmende drikk etter en dag i skisporet eller akebakken. Tilsett rosiner og mandler, eller prøv deg frem med andre krydder som muskat, ingefær og stjerneanis.

Dette blir fort din nye vinterfavorittdrikk!

Klementinjuice

Smaken:

Hvilken frukt forbinder du med jul? Klementiner! Denne søte og forfriskende juicen har en nydelig smak av ferske klementiner, og er proppfull av både C-vitaminer og julestemning.

Passer til:

Denne juicen blir raskt familiens nye frokostfavoritt. Nyt den gjerne rett fra kjøleskapet, eller ha den i smoothien. Du kan også fryse klementinjuicen til saftis for en sunn og god hverdagsdessert. Eller hva med å tilsette litt gelatin og sukker og lage en klementingelé?

Skal du ha gjester, kan du servere den som en deilig velkomstdrikk med isbiter. Tilsett gjerne noen jordbær, bringebær og fruktbiter til barna, og kanskje noen spenstige alternativer som tyttebær og timian til de voksne. Blander du inn litt kullsyreholdig vann, får du en boblende variant!

Klementinjuicen passer også ypperlig som varm og fruktig gløgg. Server den som den er, eller gi den enda mer julesmak ved å tilsette kanel, nellik, stjerneanis og ingefær.

Natural foods, Tableware, Plant, Liquid, Juice, Fruit, Cocktail, Solution, Ingredient, Fluid
Natural foods, Rectangle, Fruit, Plant, Font, Liquid, Handwriting

Hva har du i smoothien?

Vi spurte REMA 1000s kunder om
deres smoothie-vaner.


Cookies        Personvern