Triangle, Gesture, Rectangle, Font, Line

Double-click to select video

Nyhet! Panneklar

Fiks ferdig middag på 5 minutter

–Jeg vil lage pastaen først, den ser veldig god ut!

Elleveåringen Anna har fått i oppgave å teste nyheten Panneklar. Klarer hun å lage en god middag på fem minutter?

Natural foods, Publication, Plant

Den nye produktserien Panneklar består av tre ulike retter som gir deg en fiks ferdig middag på tre enkle steg. Råvarene som følger med i Panneklar er ferske, sprø og friske, og det eneste du trenger å tilsette er en boks med tomater eller kokosmelk. I tillegg til pasta med tomatsaus kan du velge mellom en tex-mex-variant og indisk masala.

Panneklar fungerer godt som middag til 1-2 personer per pakke.

Panneklare middager fra tre kontinenter

Lett å lage på 1-2-3

Hjemme lager Anna ofte mat til seg selv og familien, og favorittene er pizza, pasta og fiskepinner. Hun tror Panneklar vil være perfekt etter skolen, eller hvis hun skal lage middag sammen med venner.

– Jeg liker best mat uten så mye kjøtt, så dette ser veldig fristende ut med masse friske grønnsaker!

Arm, Smile, Gesture, Plant, Happy

Anna varmer en klunk olivenolje i en panne og heller oppi pasta og friske grønnsaker fra pakken.

– Dette skal stekes i 1-2 minutter, forteller hun mens hun rører forsiktig i pannen.

1. Ha de ferske råvarene i pannen

2. Ha i krydder og hakkede tomater

Etter at råvarene har surret litt i pannen er det på tide å tilsette krydderblandingen og boksen med hakkede tomater. Anna heller begge deler i pannen og rører rundt så det blander seg godt.

– Nå begynner det å lukte godt, sier Anna og lar retten putre videre i 2-3 minutter.

Cookware and bakeware, Frying pan, Food, Recipe, Kitchen, Cuisine, Dish, Cooking, Ingredient

3. Spis!

Anna tar en porsjon med ferdig pasta i en skål og smaker på resultatet.

– Jeg gir den terningkast 6! Hun sier at smaken er veldig god og at det var overraskende enkelt å lage.

– Jeg tror alle i familien hadde likt denne, sier hun fornøyd.

Natural foods, Food, Tableware, Plant, Orange, Table, Recipe, Plate, Cuisine

Anna tar seg en velfortjent middagspause før hun setter i gang med den indiske retten.

Der gjelder det å følge de samme stegene, men det skal være kokosmelk i stedet for tomater.

Indiske smaker

– Jeg liker godt indisk, men at det ikke er så spicy, sier Anna mens hun har råvarene i panna.

Hun har oppi krydderblandingen og kokosmelken og rommet fylles med en deilig krydderlukt.

Anna serverer oss en tallerken med varm indisk gryte med blant annet byggryn, grønnkål og linser. – Denne var jo kjempegod, konkluderer fotografen.

Du finner alle rettene fra Panneklar i kjøledisken hos REMA 1000. Rettene kan spises alene ( 1-2 porsjoner ) eller sammen med kjøttboller, kylling eller fisk.

Natural foods, Rectangle, Fruit, Plant, Font, Liquid, Handwriting

Norske
fruktvaner

Vi spurte REMA 1000s kunder om
deres fruktvaner


Leaf vegetable, Staple food, Plant, Ingredient

Slik bruker du karse

Slik bruker du karse

Karse er kjent for de fleste. Karse smaker vel så godt på brødskiva som i gryteretter. Den er perfekt som smaksetter i rømmedressinger, dipper og i wok. For mest smak, ha i karsen i slutten av koketiden om den tilsettes i varme retter.

Smak: Karse har en pepperaktig smak.

Hvordan brukes karse: Brukes som den er. Kan også hakkes opp.


Rips med råkrem

Rips med råkrem er en deilig dessert – kremen består av tykk eggedosis blandet med pisket kremfløte. En annen himmelsk munnfull er ovnsbakte pannekake med bringebær.

Du trenger:

3 stk. eggeplomme
3 ss sukker
3 dl kremfløte
ca. 500 g rips

Pisk egg og sukker til eggedosis. Stivpisk deretter kremfløte og vend den forsiktig inn i eggedosisen. Topp ripsene med råkrem og server.

Cookies        Personvern

Påskeappelsin med sjokolade

Er dette året for å innføre en ny påsketradisjon? Disse sjokoladeappelsinene er perfekte for påskebålet, og en sikker favoritt.

Food, Tableware, Kitchen, Recipe, Cooking

– Hver gang vi feirer noe, lager vi dette

Familien Bøe Hosen prøvebaker pavlova. Det skal jo bli perfekt.

Natural foods, Staple food, Chili pepper, Public space, Plant, Green, Ingredient, Spice, Cuisine

Rydd plass til grønnsakene på grillen

Grilling er så mye mer enn store kjøttstykker og marinade.
Her er tipsene for deg som vil prøve grønt på grillen.

Har du lest disse?