Triangle, Gesture, Rectangle, Font, Line

Double-click to select video

Vi har prøvesmakt REMA 1000s nye juiceserie

Bli med på en fruktig smaksreise!

Vi har testet disse herlighetene i en prøvesmaking som vi trygt kan si ga mersmak.

Her er våre smaksnotater og serveringstips til de både klassiske og originale råvarekombinasjonene du finner i juicene. Disse anbefales på det sterkeste.

Alle juicene er laget utelukkende med ferske frukter og bær, og et glass med disse fungerer dermed utmerket som 1 av 5 om dagen.

Appelsinjuice med fruktkjøtt

Smaken: Her får du 12 ferske appelsiner i flasken. En rund, søt og balansert appelsinjuice. Meget frisk i smaken og med deilig fruktkjøtt som gir en fin fylde.

Passer til: Selvsagt en klassiker til helgefrokosten. Passer også svært godt i fruktsmoothies, ettersom fruktkjøttet bidrar til en tykkere konsistens.

Appelsinjuice uten fruktkjøtt

Smaken: Like god og frisk som varianten med fruktkjøtt, og med like mange ferske appelsiner i flasken. Sødme fra øverste hylle.

Passer til: Denne blir fort fast inventar. Bare et iskald glass rett fra kjølskapsdøra, eller med isbiter til frokosten gjennom hele uka.

Eple- og mangojuice

Smaken: Syrlighet og sødme går hånd i hånd når seks friske epler og én hel mango tar plass i flasken. Rett og slett en forfriskende drømmejuice.

Passer til: Selvsagt en frokostfavoritt. Skader ikke med en liten ingefærshot, for et ekstra kick! Passer den til smoothie? Å, jada.

Tropisk juice

Smaken: Med appelsin og klementin, i tillegg til mango, ananas og pasjonsfrukt leker denne med smaksløkene. Søte, fyldige og runde toner man bare kan bli i godt humør av.

Passer til: Selvsagt barnas favoritt. Og de voksne. Perfekt som base i en smoothie, eller hva med å lage en deilig pønsj med oppkuttet frukt og bær til barnebursdagen? Med isbiter erstatter den lett lørdagsbrusen.

Galiamelon

Galiamelonens fruktkjøtt er saftig, søtt og forfriskende. Som andre sukkermeloner, passer galia svært godt sammen med spekemat, fisk og salater.

Eple og sommerbær

Smaken: Med en base av frisk eplejuice, kommer smaken fra jordbær og bringebær til sin rett i denne meget gode juicen. En liten smak av sommer, selv om det går mot kaldere tider.

Passer til: Kanskje aller best som forfriskning. Kan også blandes 70/30 med vann for en forfriskende lemonade til tørste barn. Selvsagt meget god i smoothie og hjemmelaget saftis.

Eple- og hylleblomstjuice

Smaken: Hylleblomstens florale og karakteristiske smak er elsket av mange, samtidig som kan bli litt mye for noen. Men “fläder” er ikke en svensk favoritt uten grunn. Søtlig og rund i  smaken.  

Passer til: Server denne alkoholfrie fordrinken til gjestene: Knust is, to skiver agurk, to mynteblader og tre frosne bringebær. Toppes med en fjerdedel Taffel naturell.

Valencia orange, Food, Clementine, Rangpur, Tangerine, Ingredient, Fruit, Citrus

Sitrus juice

Smaken: Smaken: Både klementiner, appelsiner med fruktkjøtt og rød grapefrukt er det plass til i denne flasken med frisk og sursøt juice. Full av vitamin C, og kun 150 ml dekker 1 av 5 om dagen. Sa vi at den smaker helt fantastisk?

Passer til: Ett glass om dagen til deg selv, eller en miniflaske i matpakken til barna? Denne er så god at smaken rett og slett ikke bør tukles med. Et par isbiter, maks.

Bottle cap, Liquid, Food, Drinkware, Fluid, Drink, Ingredient, Solution

Fersken-, mango- og pasjonsfruktjuice

Smaken: En ekstra fjong tropisk juice, med en eksplosjon av smaker. En perfekt miks av gylne epler, saftig mango, søt smultringfersken (den flate typen) og snerten pasjonsfrukt.

Passer til: Knus isbiter, ta deg et glass for kosens skyld, før du heller isen på flasken og drar på stranda eller i parken. Knus noen mynteblader til servering. Passer også til hjemmelaget saftis, smoothie og helgefrokosten.

Food storage, Natural foods, Plastic bottle, Liquid, Rangpur, Ingredient, Fluid, Drink
Bottle cap, Liquid, Food, Drinkware, Fluid, Drink, Ingredient, Solution

Eple- og bringebærsmoothie

Smaken: Frisk, syrlig og sunn! “Farlig” å ha i kjøleskapet. Kilde til fiber, vitamin B6 og folsyre.  

Passer til: Luksusbase til hjemmelaget smoothie. God å drikke alene, og for ekstra kos er det bare å slenge noen frosne bær oppi. Eller hva med müsliblanding, yoghurt og en god dæsj av denne?

Appelsin og mangosmoothie

Smaken: Sødme og syrlighet i en herlig kombo, med en ekstremt god konsistens. Rik på fiber som magen liker, og en kilde til kalsium.

Passer til: Kan godt drikkes alene med noen blader sitronmelisse og is. Eller bland 50/50 med vaniljeyoghurt og nøtter/müsliblanding. Også en luksusbase til smoothien, såklart.

Natural foods, Terrestrial plant, Pineapple, Food, Ananas, Fruit, Liquid
Orange drink, Food, Bottle, Plant, Liquid, Ingredient, Juice, Yellow, Ananas, Fruit

Ananasjuice

Smaken: To hele, ferske ananas går ned i hver flaske, og gir deg en ren og frisk smaksopplevelse. Et glass gyllent solskinn i hverdagen.

Passer til: Forfriskninger til hele familien, eller hva med å lage hjemmelaget saftis i fryseren? Visste du at ananas og svinekjøtt passer perfekt til hverandre? Bland litt godt med ananas juice i svinegryta for et innslag av søtt og syrlig til det salte.

Natural foods, Rectangle, Fruit, Plant, Font, Liquid, Handwriting

Hva har du i smoothien?

Vi spurte REMA 1000s kunder om
deres smoothie-vaner.


Leaf vegetable, Staple food, Plant, Ingredient

Slik bruker du karse

Slik bruker du karse

Karse er kjent for de fleste. Karse smaker vel så godt på brødskiva som i gryteretter. Den er perfekt som smaksetter i rømmedressinger, dipper og i wok. For mest smak, ha i karsen i slutten av koketiden om den tilsettes i varme retter.

Smak: Karse har en pepperaktig smak.

Hvordan brukes karse: Brukes som den er. Kan også hakkes opp.


Rips med råkrem

Rips med råkrem er en deilig dessert – kremen består av tykk eggedosis blandet med pisket kremfløte. En annen himmelsk munnfull er ovnsbakte pannekake med bringebær.

Du trenger:

3 stk. eggeplomme
3 ss sukker
3 dl kremfløte
ca. 500 g rips

Pisk egg og sukker til eggedosis. Stivpisk deretter kremfløte og vend den forsiktig inn i eggedosisen. Topp ripsene med råkrem og server.

Cookies        Personvern

Påskeappelsin med sjokolade

Er dette året for å innføre en ny påsketradisjon? Disse sjokoladeappelsinene er perfekte for påskebålet, og en sikker favoritt.

Food, Tableware, Kitchen, Recipe, Cooking

– Hver gang vi feirer noe, lager vi dette

Familien Bøe Hosen prøvebaker pavlova. Det skal jo bli perfekt.

Natural foods, Staple food, Chili pepper, Public space, Plant, Green, Ingredient, Spice, Cuisine

Rydd plass til grønnsakene på grillen

Grilling er så mye mer enn store kjøttstykker og marinade.
Her er tipsene for deg som vil prøve grønt på grillen.

Har du lest disse?